donderdag 2 mei 2013

Gado gado

Wouter wilde graag 'veel groente' eten.
Dus .. Gado gado gemaakt voor 2 personen!


Gado Gado (zonder tofu)

2 eieren
150 g panklare gebroken sperziebonen
100 g bloemkoolroosjes
100 g gesneden witte kool
70 g taugé
150 ml pindasaus (kant-en-klaar
1 zakje kroepoek
1/3 komkommer, in plakken
Bovenkant formulier

BEREIDEN
Eieren in steelpan in 8 min. hard koken, onder koud water afspoelen en pellen. 
In grote pan water met zout aan de kook brengen. Hierin sperziebonen (6-8 min.), bloemkool (5 min.), wittekool (4 min.) en taugĂ© (1 min.) beetgaar koken. 
Groenten uit pan scheppen en in vergiet laten uitlekken. 

Intussen pindasaus verwarmen. Groenten en tofu op schaal rangschikken. 
Pindasaus erover schenken. Gado-gado serveren met ei, kroepoek en komkommer.

gado gado

Heerlijk gegeten, in de avondzon!